best.forumotion.com
BEST OF THE BEST

Va rugam sa va inregistrati pentru a vizualiza tot continutul forumului. Multumim !!!

Regulament admin

In jos

Regulament admin

Mesaj Scris de vad3r la data de Sam Dec 26, 2015 1:47 am

Regulament admin
Mesaj Scris de Admin la data de Dum 13 Dec 2015 - 20:38

Orice sanctiune luata asupra unui admin se da evident doar de Owneri si Co-Owneri si bineinteles, doar cu dovada postata la sanctiuni.

* Orice sanctiune luata asupra unui Co-Owner se ia bineinteles doar de Owneri si nu inainte de a se consulta cu absolut toti Ownerii.

* Acel Owner care vrea sa acorde sanctiunea trebuie sa prezinte dovezi clare celorlalti Owneri cu privire la greseala acelui Co-Owner.

* In urma acestor discutii cu toti Ownerii se va lua decizia, iar cel care da sanctiunea, posteaza la sanctiuni dupa model.

* Certurile intre admini pe server sau forum sunt sanctionate cu degradarea -1 grad, pe o perioada de o saptamana pentru amandoi adminii.

* Limbajul vulgar al adminilor se sanctioneaza cu degradarea -1 grad pe o perioada de o saptamana, iar la a doua abatere remove.

* Problemele voastre personale, discutate pe yahoo sau steam nu ne privesc pe noi, iar actiunile luate pe server in urma acestor discutii se vor sanctiona cu degradarea -1 grad timp de o saptamana, urmat de remove la a doua abatere.

* Pentru vot dat aiurea rezulta degradarea la -1 grad pe perioada de o saptamana urmat de remove. Ce inseamna "vot dat aiurea" ? Vot la mai mult de 5 minute de sfarsitul hartii, vot dat cu mai putin de 2 harti si vot dat fara sa va consultati cu ceilalti admini in amx_chat.

* Abuzati de admin ? Rezulta degradarea la -1 grad pe perioada de o saptamana urmat de remove.

* Ai dat ban unui admin? Rezulta degradarea la -1 grad pe perioada de o saptamana urmat de remove. (daca ai probleme cu unul din colegi anunta un Owner / Co-Owner/Fondator)

* Ai absentat mai mult de 15 zile fara sa anunti? Rezulta remove.

*Ai jucat cu cod Rezulta pierdere adminului

* Joci cu alt nick decat cel pe care ai admin? Rezulta degradarea la -1 grad pe perioada de o saptamana urmat de remove. (doar Ownerii si Co-Ownerii au acest drept)

_________________
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
vad3r
vad3r
Administrator
Administrator

Mesaje : 160
Data de inscriere : 22/01/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum