best.forumotion.com
BEST OF THE BEST

Va rugam sa va inregistrati pentru a vizualiza tot continutul forumului. Multumim !!!

PLAYERE

In jos

PLAYERE

Mesaj Scris de fighter la data de Mar Oct 18, 2011 1:22 am

GOM Player
GOM Player este un foarte bun player media gratis care are deja codecurile integrate (astfel incat nu trebuiesc cautate si instalate altele), suporta o multitudine de formate video (ex: DVD video, Divx, Xvid, H.264, etc) si o alta caracteristica utila a acestui program este ca se poate sincroniza subtitrarea daca exista nepotriviri, de asemenea se poate seta locatia, fontul sau rezolutia subtitrarii.

DOWNLOAD GOM PlayerKMPlayer
KMPlayer este un excelent player multimedial care suporta foarte multe formate video sau audio (VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia,QuickTime), majoritatea codecurilor sunt integrate (deci nu este nevoie de alte codecuri care pot produce o instabilitate a sistemului), permite setarea in timp real a sincronizarii dintre video si audio si de asemenea are numeroase optiuni de setare a parametrilor audio si video.

DOWNLOAD KMPlayerVLC
VLC este un foarte apreciat player open source care nu are nevoie de codec-uri (sunt integrate in program), suporta foarte multe formate audio si video ( divx, xvid, avi, mkv, MP3, VCD, DVD, ogg, ogm, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, x.264 - H.264) si mai multe formate de subtitrare (VobSub, SubRip, DVD Micro, SSA, etc.). O alta caracteristica interesanta a acestui player este ca se pot vedea video partiale (se poate vedea un preview a fisierelor descarcate partial de pe internet).

DOWNLOAD VLCBS.Player Free
BS.Player Free este unul dintre cele mai populare media playere, folosit de cîteva milioane de utilizatori în întreaga lume fiind tradus în peste 90 limbi, printre care si limba romana bineinteles. Programul este disponibil în doua versiuni dintre care una gratuita, consuma putine resurse si ruleaza bine şi pe calculatoare mai vechi, suporta diverse formate de fisiere de subtitrari pentru filme, are functie de cautare subtitrari online si descarca si instaleaza codecurile necesare rularii oricarui tip de fisier media.

DOWNLOAD BS.Player Free
fighter
fighter
Administrator
Administrator

Mesaje : 534
Data de inscriere : 16/01/2011
Varsta : 40
Localizare : In apropiere

http://www.best.cinebb.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum